Belépés
Magyar Recepttár
...


DPG Recepttár 271.




















Barangolás Nagy-Magyarországon






















Tartalomjegyzék

DPG Recepttár 271. 1
B...
Tüzes csirkeleves
... leveszöldség
* 1 babérlevél
* 1 cseresznyepaprika
* 1 teáskanál szemes bors
* só

elkészítés

1. A konyhakész csirkét és a marhacsontot megmossuk, majd a marhacsontot a bogrács aljára, a csirkét pedig fölé helyezzük. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt leveszöldséget és felöntjük kb. 4 liter vízzel.
2. Babérl...
Tüzes csirkeleves
... teáskanál szemes bors
* só

elkészítés

1. A konyhakész csirkét és a marhacsontot megmossuk, majd a marhacsontot a bogrács aljára, a csirkét pedig fölé helyezzük. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt leveszöldséget és felöntjük kb. 4 liter vízzel.
2. Babérle...
Hátszínpecsenye örmény módra
... olaj

elkészítés

1. Elkészítjük a mártást. Ehhez először felaprózott csontot veszünk (én kaptam marhacsontot, a hentessel felvágattam), jól megmossuk és szilánkjait eltávolítjuk.
2. A zöldséget megtisztítjuk, karikára, illetve vékony szeletekre vágjuk. Az almát é...
Receptek
... hozzávalói: 10 dkg sertés apró hús, 5 dkg marha apró hús, 5 dkg füstölt kolbász, 5 dkg császárszalonna, 30 dkg burgonya, 1 dkg Suller só, 1 db tojás, késhegynyi őrölt bors
A marhacsontot leforrázzuk és hideg vízbe téve, zödségelve tartalmas csontlevest főzünk. A levest ízesítjük sóval, fűszerezzük őrölt borssal. A Hérát felmelegítjük, hozzáadjuk a lisztet, és világos rántást...
Pacalleves kolozsváriasan
... kukoricaliszttel megszórva állni hagyjuk. 1-2 óra múlva ismét megmossuk, fazékba tesszük és 4 l forró vízbe helyezve 1 órán át főzzük. Ekkor a vizet kicseréljük rajta, hozzáadjuk a marhacsontot, az összevágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert, 3 órán át lassú tüzön főzzük. Ha a pacal már teljesen megpuhult, leszűrjük, a csontot eltávolítjuk és a pacalt vékony csíkokra vág...
Pacalleves kolozsváriasan
... kukoricaliszttel megszórva állni hagyjuk. 1-2 óra múlva ismét megmossuk, fazékba tesszük és 4 l forró vízbe helyezve 1 órán át főzzük. Ekkor a vizet kicseréljük rajta, hozzáadjuk a marhacsontot, az összevágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert, 3 órán át lassú tüzön főzzük. Ha a pacal már teljesen megpuhult, leszűrjük, a csontot eltávolítjuk és a pacalt vékony csíkokra vág...
1 
Címkék: Magyar Recepttár, Barangolás Nagy-Magyarországon, konyhakész csirkét, marhacsontot megmossuk, bogrács aljára, csirkét pedig, hentessel felvágattam, zöldséget megtisztítjuk, marhacsontot leforrázzuk, levest ízesítjük, vizet kicseréljük, összevágott sárgarépát, csontot eltávolítjuk, pacalt vékony, kukoricaliszttel, császárszalonna, hátszínpecsenye, tartalomjegyzék, kolozsváriasan, magyarországon, leveszöldséget, megtisztított, felmelegítjük, megtisztítjuk, eltávolítjuk, marhacsontot, leveszöldség, elkészítjük, feldarabolt, felvágattam, szilánkjait, felaprózott, csirkeleves, összevágott, kicseréljük, leforrázzuk, fűszerezzük, csontlevest, elkészítés, konyhakész, hozzáadjuk, sárgarépát, pacalleves, hozzávalói, késhegynyi, zödségelve, szeletekre, babérlevél, barangolás, megmossuk, felöntjük, leszűrjük, megpuhult, hentessel, recepttár, helyezzük, teáskanál, megszórva, zöldséget, ízesítjük, tartalmas, receptek, helyezve, burgonya, teljesen, karikára, csíkokra, csontot, világos, veszünk, mártást,
© 2013 TVN.HU Kft.